Sundhedsordning til virksomheder

Med en sundhedsordning kan du opnå øget trivsel blandt dine medarbejdere. Det kan være med til at forebygge stress og sikre din virksomhed mod stresssygemeldinger.

Hvad kan vi tilbyde?

Kortex Psykologerne tilbyder samtaler med fysisk fremmøde såvel som telefoniske konsultationer og videoopkald. Forløbenes fokus kan spænde fra generel trivsel og udvikling til monitorering og forebyggelse af stress samt til at sikre en så hensigtsmæssig tilbagevending til arbejdet som muligt efter en sygemelding. 

Dine medarbejdere vil blive bevidste omkring egne ressourcer og udviklingsmuligheder. Gennem udvikling af konkrete mestringsstrategier bedres deres evne til at prioritere, håndtere samt kommunikere omkring deres arbejdsmæssige opgaver. Alt dette med større jobglæde og effektivtet til følge.

Udover hjælp til mestring af arbejdsmæssige forhold kan samtalerne hos Kortex Psykologerne skabe et rum til at arbejde med belastende forhold i privatlivet.  Sådanne forhold kan have betydelig indvirkning på en medarbejders jobtrivsel og arbejdsevne generelt.

Hvordan konkret?

Da alle arbejdspladsers behov er forskellige, har Kortex Psykologerne ikke nogen fast pakkeløsning til virksomheder. Gennem en forventningsafstemmende, indledende samtale kan vi se, om vi i fællesskab kan finde frem til en løsning, der bedst muligt kan matche jeres unikke ønsker. Ønsker I mere viden, er I velkomne til at kontakte os på tlf: 42940690 eller på vores sikker mail