Parterapi

Oplever I, at jeres parforhold er i krise, og at I oplever store udfordringer? Har I mindre konflikter/uoverensstemmelser, eller oplever I mindsket gnist og nærvær? Eller måske ønsker I blot på forebyggende vis at styrke jeres parforholds fundament? Parterapi kan hjælpe jer med at danne et nyt ståsted i forhold til at skabe og bevare et mere nærværende, lykkeligt og modstandsdygtigt parforhold.

Selve parterapien

Parterapi består oftest af samtaler, hvor både parret og terapeuten deltager. I nogle tilfælde kan det være relvant at have individuelle samtaler eller en kombination af par og individuelle samtaler. Terapeuten vil hjælpe med at skabe et trygt rum, hvor begge parter har mulighed for at sætte ord på deres ønsker, behov og følelserne bag. Denne øgede forståelse for hinandens behov og bagvedliggende følelser vil gøre det nemmere at håndtere konflikter og uoverenstemmelser fremadrettet.

I terapien vil I konkret få mulighed for at analysere og blive klogere på specifikke udfordrende situationer. Derudover vil I få et dybere indblik i, hvad jeres dynamikker og mønstre kommer af. Ligeledes vil der være fokus på at belyse og fremme eksisterende ressourcer i jeres parforhold og styrke forbundethed. Konkret kan dette indebære træning af kommunikationsfærdigheder og konkrete håndteringsstrategier, som I kan arbejde med udenfor terapien. Forløbet vil naturligvis blive tilpasset netop jeres udfordringer og ønsker.  

Hvordan får vi hjælp?

Ønsker I mere viden om eller hjælp til at håndtere parforholdsproblematikker, er I velkomne til at kontakte os på tlf: 42940690, på vores sikker mail eller bestille en tid online her.