Par-tjek

Par-tjek er til jer der ønsker at investere i jeres parforhold ved at bestyrke jeres ressourcer og få en bedre forståelse for de udfordringer som opstår over tid. Formålet er at både at styrke forholdet samt at give afsæt til at vedligeholde det – i tide og i tiden der kommer.

Par-tjek er et evidensbaseret tilbud som oprindeligt er udviklet i samarbejde mellem Center for Familieudvikling og Aarhus Universitet og vil således følge en fast struktur som er efterprøvet med påvist effekt på par-tilfredshed.

Forløb

Et par-tjek består af individuel besvarelse af spørgeskema som afdækker styrker og udfordringer. Disse udfoldes yderligere gennem 2 samtaler à halvanden time med par-tjek certificeret psykolog Mads Holst. Herudover dannes en personlig skriftlig feedback rapport, der fungerer som værktøj for jer fremadrettet.

Konkret er der følgende trin i et par-tjek forløb:

  • Tilmelding
  • Udfyldelse af spørgeskemaer (hjemmefra over nettet)
  • Første samtale – udfolde styrker og udfordringer
  • Anden samtale og feedback-rapport – videre udfoldelse men ligeledes feedback og samtale om hvad I kan gøre for at fremme jeres styrker og tage hånd om udfordringerne fremadrettet.

Pris og praktisk

Prisen for et par-tjek  er 3.450,- inkl. alt det ovennævte.

Par-tjek foregår i klinikken i Kompagnistræde 22, 2. sal, 1208 København K.

Kontakt

Hvis I er interesserede eller ønsker at høre lidt mere, så er I meget velkomne til at kontakte os på på telefon 42940690 eller ved at sende os en sikker mail.