Online tidsbestilling nye klienter

OBS

Mads Holst stopper hos Kortex 30. april 2021. Det er stadig muligt at booke tider hos ham, men i så fald skal du være indstillet på at samtaler fremadrettet vil foregå hos Kognitivt Center, Gammel Mønt 12, 1 tv, 1117 København K, at prisen er 1.100,- for individuelle samtaler (45min) og 2.200,- for parstamtaler (90 min).

I onlinesystemet kan du ikke se dagens ledige tider. Der kan dog stadig godt være ledige tider samme dag, så hvis du har brug for en hurtig tid, eller du ikke kan finde en tid, der passer dig, er du velkommen til at ringe til os på 42940690 eller sende os en mail på info@kortexpsykologerne.dk.

Priser
Vær opmærksom på at der pålægges et gebyr på tider inden kl. 9 og efter kl. 15. Du kan altid se de aktuelle priser her.

Nye børneforløb
Hos Kortex Psykologerne starter nye børneforløb altid med en forældresamtale uden barnet. Ønsker du hjælp til dit barn, skal du derfor booke en forældresamtale, inden du booker den første individuelle samtale til dit barn. Når du opretter en ny bruger i bookingsystemet, bedes du venligst oprette den i barnets navn og skrive det telefonnummer og den email, som I foretrækker eventuelle påmindelser og regninger sendt til.