Om Kortex

Kortex Psykologerne er stiftet af psykolog Helene Kristensen. Visionen er at skabe en klinik med høj faglighed, respekt for klienterne og et godt arbejdsmiljø. Det kan være grænseoverskridende at skulle se en psykolog. Derfor mødes alle med respekt, varme, fortrolighed og professionalisme. Mange oplever, at det er en jungle at finde den rigtige psykolog, da både kemi og behandlingsmetode er afgørende. Du er derfor aldrig forpligtet til flere end de samtaler, du selv har booket. Hvis kemien ikke er rigtig, kan du altid aflyse planlagte samtaler eller lade være med at booke nye.

Her er alle behandlingsmetoder evidensbaserede. Det vil sige, at behandlingen er videnskabeligt undersøgt og gennemtestet. Selve behandlingen består primært af kognitiv adfærdsterapi. Målet er, at du kan blive din egen psykolog. Derfor gennemgår vi alle behandlingsvalg og elementer med dig, inden de igangsættes. Du bliver også løbende informeret om psykologens vurderinger og værktøjernes teoretiske grundlag, så du altid er med i processen.

Kan vi hjælpe dig?

Hvis du vil vide mere om Kortex Psykologerne, og om vi kan hjælpe dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf: 42940690, på vores sikker mail eller bestille en tid online her.