Ledige stillinger

Der er aktuelt ingen ledige stillinger hos Kortex Psykologerne. Vi tager dog altid imod uopfordrede ansøgninger fra uddannede psykologer med erfaring inden for kognitiv adfærdsterapi. Vi gemmer i så fald din ansøgning, indtil behovet opstår.

Administrativ hjælp

På nuværende tidspunkt har vi ikke brug for administrativ hjælp. Hvis du leder efter et job i dit sabbatår, kan det måske være en ide at søge hos større virksomheder, i cafe- og restaurationsbranchen, i daginstitutioner, på plejehjem, i butikker, i callcentre, hos a-kasser som en del af deres kundecentre, på museer, i biografer el.lign. Vi har desværre ikke kapacitet til at hjælpe.

Vi ved også, hvor svært det kan være at finde et studierelevant job. Hvis du er psykologistuderende kan du forsøge dig hos kliniske praksisser, i Forsvaret, i psykiatrien, hos NGOér, hos rekrutteringsvirksomheder, på dit universitet, på børnehjem, hos Politiet, hos Center for hjerneskade, hos større virksomheder som f.eks. Novo Nordisk el.lign. Det afhænger selvfølgelig af, hvad dine interesser er. Men husk at du ikke skal stresse over dit cv – det skal nok gå alligevel.

Virksomhedspraktik og løntilskud

Vi har desværre ikke mulighed for at have virksomhedspraktikanter eller personer i løntilskud.