Kort ventetid

Hos Kortex Psykologerne bestræber vi os på at have så kort ventetid som muligt. Derfor kan du som oftest få en tid samme eller næstkommende hverdag – og i hvert fald indenfor en uge, hvis du er fleksibel med tidspunktet.

Vi har forsøgt at gøre proceduren med at booke en tid hos os lettilgængelig. Der er derfor flere forskellige måder, du kan blive oprettet i vores system på. Én måde er selv at oprette dig som ny klient på vores hjemmeside og booke en tid online. Det gør du her. Du behøver således ikke fange os telefonisk eller vente på, at vi besvarer din mail, før du kan få en tid.

Hvis du booker tid online, skal du være opmærksom på, at du ikke kan se eventuelle ledige tider for den dag, du foretager bookingen. Det behøver dog ikke betyde, at vi ikke allerede har en tid i dag. Hvis du vil høre om muligheden for at komme til samme dag, skal du kontakte os telefonisk eller på mail.

Hvis du synes, det kunne være rart at tale med os, inden du booker en tid, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kan oprette dig i systemet og booke en tid til dig, når vi taler sammen. Desuden er en tredje mulighed at sende os en mail med en forespørgsel på en tid. Hvis du ønsker det, kan vi ringe dig op, eller vi kan klare bookingen via en mailkorrespondance. Vores kontaktoplysninger finder du her.

Vi håber, at en af ovenstående løsninger passer til dig og dine behov. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.