Håndtering af bekymringer og uhensigtsmæssige tankemøntre

Oplever du at tankerne kører fast i riller af bekymringer om fremtiden, grublerier over fortiden eller slet og ret i negative og ikke-hjælpsomme tankespor – selvkritik, ærgelser, uløselige eller unkontrollerbare forhold?

Så har du muligvis hørt om mindfulness. Det samme har forgangsmændende til flere nyere terapeutiske retninger der benytter mindfulness i videreudviklingen af Kognitiv Adfærds Terapi.

Her hos Kortex Psykologerne har vi lavet et kursus der på 6 uger giver indføring i mindfulness såvel som teori og konkrete teknikker knyttet til mindfulnessbaserede terapiretninger. Eksempelvis implementeres viden og øvelser fra Acceptance and Commitment Therapy og Compassion Focused Therapy. En inddragelse af flere teknikker og tilgange er valgt, idet vores daglige kliniske erfaring viser, at de kan supplere med noget forskelligt til værktøjskassen og med deres fælles ophav fungerer godt sammen.

Kurset strækker sig over seks mødegange à to timer. Henover disse gives løbende introduktion til ny teori og nye øvelser. Imellem mødegangene er der således mulighed (og forventning) om at øve de forskellige teknikker lidt ad gangen. Kurset foregår i gruppe – dels for at tilbyde en reduceret pris og for at give muligheden for at gensidig genkendelse, inspiration og motivation. Der er ingen farlige selvudleverende øvelser – man deler kun det man ok med!

Rammer

Kurset foregår seks onsdage i tidsrummet 16.30-18.30 i Kortex Psykologernes lokaler på Kompagnistræde 22, 2. sal. Mødegangene ligger på følgende datoer.

  • Onsdag d. 20/1-2021
  • Onsdag d. 27/1-2021
  • Onsdag d. 3/2-2021
  • Onsdag d. 10/2-2021
  • Onsdag d. 17/2-2021
  • Onsdag d. 24/2-2021

Priser og praktisk

Prisen er 5.995,- og inkluderer mappe med teori samt let forplejning.

Ved tilmelding inden d. 1/1 får du 50 % rabat!

Kontakt

Hvis du er interesseret eller har uddybende spørgsmål til kurset, så kontakt os endelig på telefon 42940690 eller på vores sikre mail