Gruppeforløb i samarbejde med VitaMea

Hos Kortex varetager vi gruppeforløb i samarbejde med Vita Mea. Forløbene er målrettet personer, der kæmper med søvnløshed (insomni) eller med spiseforstyrrelser såsom anoreksi, bulimi eller BED (Binge Eating Disorder). Du kan læse mere om forløbene under “Gruppeforløb Spiseforstyrrelse” og “Gruppeforløb Insomni”.

Fælles for gruppeforløbene er, at de søger at styrke din motivation og ønske om forandring. Målet er at give dig nogle konkrete strategier til at bryde uhensigtsmæssige mønstre for dermed at skabe frihed og balance i din hverdag. At starte i et gruppeforløb er en oplagt mulighed for at lære andre at kende, der kæmper med lignende problemstillinger. Forskning peger desuden på, at det er gavnligt at kunne dele sin kamp med andre, der befinder sig i sammenlignelige situationer.

Hvis du ønsker at booke en tid eller har spørgsmål til vores gruppeforløb, er du velkommen til at ringe på 42940690 eller kontakte os over sikker mail.

Vita Mea er en tværfaglig beskæftigelsesindsats, der tilrettelægger både individuelle forløb samt gruppeforløb i samarbejde med specialister. Målet er at støtte den enkelte til at finde deres plads på arbejdsmarkedet med fokus på motivation og trivsel. Vita Mea arbejder ud fra den enkeltes behov og ønske om forandring med fokus på relationsarbejde, ærlighed og ordentlighed. Arbejdet er tværfagligt og helhedsorienteret.

Kirsten Ipsen, ejer af Vita Mea

Vita Mea er stiftet af Kirsten Ipsen. Kirsten har beskæftiget sig med motivation og forandringsprocesser de sidste 18 år – og med særligt fokus på beskæftigelse de sidste 9 år. Læs mere om Vita Mea og deres vision på deres hjemmeside her.