Anmeldelser

Malene

“Mine samtaler hos Kortex har hjulpet mig med at finde gode strategier, til at håndtere de svære relationer jeg har / har haft i mit liv. Samtalerne er meget professionelle, og psykologen er altid meget opmørksom og anerkendende. Omgivelserne er pæne og rene, og man føler sig altid velkommen. Jeg kan kun give Kortex mine bedste anbefalinger.”

Jakob

“Fremragende og befriende. I kombination med en solid personlig indsats har de givet mig mit liv og min hverdag tilbage.”

Kvinde, 22

“Klinikkens psykologer er som forventet søde og kompetente. Placeringen og atmosfæren er rar og god.

Louise

“Helene er nok den sødeste psykolog, jeg nogensinde har mødt. Hun er super kompetent, lyttende og samtidig seriøs i sit erhverv. Hun er specielt god til misofoni, hvis man har den slags.”

Mor til 10-årig

“Min datter på 10 år kæmper mod OCD og har fået behandling hos Helene Koefoed. Helene er altid forberedt, sød og meget respektfuld omkring barnet. Hun negligerer på intet tidspunkt tankerne eller handlingerne, OCD’en desværre byder.
Jeg er imponeret over hendes evne til at skabe tillid, tryghed og et rart rum at betro sig i.
Helenes nærvær, store viden og tilgang til barnet har været af stor værdi for os. Både for barnet og gode værktøjer for os som familie at arbejde med derhjemme.”

Mand, 53 år

“Jeg har gået hos Kortex Psykolgoerne i et år og har haft stor udbytte af forløbet. Jeg kan varmt anbefale Kortex, såfremt behovet skulle opstå for andre.”

Adam, 11 år

“Virkelig gode! (Samtaler) Hjælper virkelig godt, og man bliver klogere på, hvad man kan gøre i fremtiden. Hvis man har brug for hjælp, er der altid én klar”

Anna

Mine samtaler hos Kortex Psykologerne har været dejlige og hjælpsomme. Jeg har fået meget ud af at komme her.”

Anonym

“Fantastisk nærværende, indlevende og konrektiserende. Har oplevet flot afstemning og stor indsigt i post-tramuatisk stress og mange andre udfordringer. Det giver ro på!”

Kvinde, 47 år

“Rigtig god, behagelig og støttende samtale, der hjælper! Tak for det.”